Napsali o nás

Novinka léta - punčochy ve spreji!

Air Stocking jsou punčochy ve formě tekutého pudru, ve kterém jsou obsaženy částice hedvábí. Sprej stačí jen důkladně před použitím protřepat a pak už jen stačí nastříkat ze vzdálenosti cca 20 centimetrů v jakékoliv poloze, rozetřít dlaněmi a nohy budou vypadat jako oblečené. Nejsou však zbytečně stahovány, nezapaří se a všechny žilky, modřiny a jizvy jsou cizím očím ukryty.

Air Stocking se nanášejí jen na čistou, suchou a depilovanou pokožku. Před aplikací sundejte veškeré šperky a kovové ozdoby. Tyto "punčochy" obsahují účinný UV filtr, zpevňující složky ze zeleného čaje a extraktu kofeinu, mikroskopické částečky hedvábí, které dokonale přilnou k pokožce, komplexní aminokyseliny, jež mají zvlhčující vlastnosti a tím ochraňují pokožku před vysycháním. Neublíží jim ani letní bouřky, jsou vodě odolné. A jak je vysvléknete? Stačí umýt mýdlem a punčochy jsou dole. Na Air Stocking byly zpracovány odborné posudky a všemi laboratorními testy prošly bez výhrad. Jsou zdravotně nezávadné a vyznačují se dobrou lokální tolerancí kosmetického přípravku.

Air Stocking jsou na trhu ve třech odstínech. Bronze (nejtmavší) dá vyniknout křivkám nohou. Vykreslí stín po stranách, což dodá nohám dojem pevnosti a pružnosti. V odstínu Terracotta nohy vypadají zdravě a svěže jako po opalování. Odstín Natural (nejsvětlejší) dodá nohám průhledný, perleťový vzhled. Vynikne tak krása Vašich nohou. Tyto punčochy nové generace jsou velmi příjemné a budete s nimi mít pocit hebkosti a svobody. Získáte s nimi dokonalý vzhled a pocit jistoty. Již žádná puštěná oka! Budete s nimi elegantní i v horkých dnech a Vaše krásně upravené a nalakované nehty konečně vyniknou v páskových botách. Novinku Air Stocking přináší na český trh společnost VYDO-CZ, s.r.o., která je výhradním dovozcem a distributorem současně. Lze ji zakoupit ve vybraných buticích, prodejnách s obuví, punčochovým zbožím a oděvy. Jedno balení obsahuje 120 gramů, dobu použitelnosti má tři roky od rozbalení, skladuje se při pokojové teplotě a doporučená cena v maloobchodní síti je 777 Kč. Veškeré další informace o novince Air Stocking najdete na webové stránce www.airstocking.cz nebo www.vydo.cz.