Napsali o nás

Zdravé punčochy na léto

Sny se stávají skutečností. Žijeme v 21.století, ve století ve kterém nás čekají nové technologie, nové objevy a nové výrobky. Také obchod s punčochovým zbožím zažívá revoluci. Lidstvo začalo používat punčochy již před tisícem let. Nejdříve byly výsadou mužů a ženám bylo dovoleno nosit veřejně punčochy až na začátku 20 století. Od roku 1938 se stává módním materiálem pro výrobu punčoch nylon místo hedvábí.

V 60 letech 20.století dochází nejen k velkým změnám ve společnosti, ale i ve stylu oblékání. Ženy zkracují své sukně a objevují se první minisukně. Společně s tím nastává doba změn pro punčochové zboží a na světlo světa přicházejí punčochové kalhoty. Vývoj se však nezastavil u vývoje nylonového vlákna. Laboratoře společnosti NISSIN MEDICO CoLtd. Vynalezly pro teplé a vlhké podnebí Japonska nový výrobek - AIR STOCKING - punčochy ve spreji. Air Stocking si začínají dobývat Evropský trh po velmi dobrých úspěších v Japonsku a Americe.

Air Stocking - hebký a prodyšný mikrofilm na nohou pro horké letní dny obsahuje ingredience, jejichž všeobecný toxikologický profil při použití dle návodu k danému účelu nepředstavuje pro uživatele ohrožení zdraví. Složení výrobku je v souladu s požadavky současných předpisů platných pro kosmetické prostředky. Výrobek obsahuje hedvábí, které působí jako přírodní zvlhčující faktor na depilovanou pokožku nohou. Kofein stimuluje pokožku a přispívá k jejímu lepšímu vypnutí. Pěstění pokožky je podtrženo obsahem výtažku zeleného čaje, který má antibakteriální účinky, posiluje cévy a působí jako antioxidant. Účinný UV filtr účinně chrání nohy před škodlivým zářením. Jak si obléci punčochy ve spreji? Sprej se aplikuje na čistou, suchou a depilovanou pokožku postupně ze vzdálenosti cca 20 centimetrů na potřebnou délku nohou. Rukama pečlivě rovnoměrně rozetřete a nechte zaschnout. K odstranění použijeme vodu a mýdlo. Před uvedením výrobku na trh byly provedeny laboratorní testy, které zahrnují mikrobiologické i chemické zkoušky a testy kožní snášenlivosti. Testy byly udělány v souladu s etickými principy testování a podle zásad správné klinické praxe. Všechny laboratorní protokoly potvrzují zdravotní nezávadnost a dobrou lokální toleranci kosmetického přípravku. Shrnuto - z hlediska zhodnocení bezpečnosti pro zdraví člověka Air Stocking uspěly na výbornou! Nový výrobek přivádí na trh společnost VYDO-CZ, s.r.o., Brno, která získala výhradní právo dovozu do České, Slovenské a Maďarské republiky a je výhradním distributorem novinky Air Stocking na českém trhu. Výrobek lze zakoupit ve vybrané síti butiků, prodejen parfumerií, obuví a spodního prádla. Dodává se ve třech odstínech - Bronze (nejtmavší), Terracotta a Natural (nejsvětlejší) v balení o obsahu 120 gramů za doporučenou cenu 777 Kč. Balení má doporučenou dobu použitelnosti tři roky po otevření, skladuje se při pokojové teplotě.

Veškeré další informace o novince na českém trhu - Air Stocking najdete na webových stránkách www.airstocking.cz.